Udover mine behandlinger har jeg lidt forskelligt til salg, som du enten kan købe når du er til behandling hos mig, afhente ved mig eller få sendt hjem til dig selv.
Min Chakra Loop meditation får du sendt online, så den kan nemt benyttes uanset hvor du befinder dig <3

Ønsker du at købe noget af det eller vide mere, kan du sende mig en besked enten på Instagram, Facebook, helle@smuktsind.dk eller mobil 22269766.

Chakra Loop Meditation
Ceremoniel Cacao – Camilles Cacao Love og krydderi
Bali Pura Auraspray

Chakra Loop Meditation

En aktiv meditation som du kan bruge derhjemme. I samarbejde med Ditte Angelo som er halvdelen af bandet Spring & I (er du nysgerrig på deres musik, kan du se mere her) har jeg lavet en udgave af den aktive meditation Chakra Loop.

Ditte har komponeret en moderne vibe som en lækker understøttelse til min guidning, hvor vejrtrækningen guides gennem alle dine chakra.

Chakra Loop Meditation er en fantastisk aktiv meditation hvor du arbejder med dit åndedræt og skaber energi flow gennem alle dine Chakra ved at trække vejret igennem dem. 🧡

Lyt med til Chakra Loop og mærk viben

Når du køber meditationen til 234kr modtager du en mail med et link og en gennemgang af hvordan du laver meditationen, så du kan downloade den til evigt og kan lave meditationen så mange gange du har lyst 💛

Ønsker du at købe den, sender du mig en besked enten på Instagram, Facebook, helle@smuktsind.dk eller på mobil 22269766 med din mail. Så modtager du en faktura, som du kan betale med mobilpay eller overførsel. Når den er betalt kommer der mail, hvor du kan downloade din meditation og komme i gang.

Så du føler dig klar til at lave meditationen har jeg lavet en intro video der guider dig igennem, som du kan se her.

Meditationen tager 1 time og 25 minutter hvis du tager den fulde længde, men du kan også sagtens tage kun en eller to runder loop, hvis du gerne vil have en lidt kortere meditation. Det er helt op til dig hvordan du tilpasser din meditation.

Håber du får nogle gode meditationsstunder.

Ceremoniel Cacao
– Camilles Cacao Love og krydderi

Jeg er forhandler af Camilles Cacao Love, som er den skønneste ceremonielle cacao fra Peru. Ceremoniel cacao er gennem flere år som madvare og til ceremonier. Det er cacao fra sorten Criollo som er meget sjælden, fordi den er det sværeste at dyrke. Kakaobønnerne bliver høstet, fermenteret og soltørret. Det er dét, som udgør forskellen på almindelig kakao og ceremonial cacao – fermenteringsprocessen. Denne fermenteringsproces aktiverer cacaoens ceremonielle egenskaber.

Ceremoniel Cacao – køb en pose til 295kr

Der er 420g i en pose med økologisk & fair trade certificerret ceremonial grade cacao. Direkte importeret fra Ucayali regionen i Peru til dig og dine ceremonial cacao stunder, ceremonier og ritualer.

Ingredienser: rå, økologisk kakaobønnemasse

Næringsindhold pr. 100 g.
Energi 656 kcal
Fedt 55,64 g – heraf mættede fedtsyrer 36,15 g
Kulhydrat 25,24g – heraf sukkerarter 0,2 g
Kostfibre 15,4 g
Protein 13,67 g

Originalt krydderimix – Køb en pose for 215kr

Der er i posen 195 g originalt Krydderimix der indeholder fire forskellige krydderier, som komplimenterer den ceremonielle cacao virkelig fint. Smagen bliver mild og naturligt sødere end den rene ceremonielle cacao. Krydderimixet indeholder fire krydderier.

Lucumapulver -Indeholder antioxidanter, b-vitamin, fibre og stabiliserer blodsukkeret samt din appetit. Giver en læxi karamel-agtig smag.
Macapulver – Stort indhold af C-vitamin, fibre, jern. Øger fertiliteten, stimulerer seksuel energi og stabiliserer dit hormonbalance.
Ceylon kanel – Den ægte kanel fra Sri Lanka, som stabiliserer blodsukkeret (derfor fantastisk, hvis du drikker cacao fastende om morgenen), antioxidanter, antiinflammatorisk (betændelseshæmmende) og godt for dit blodtryk.
Kardemomme – Godt for fordøjelse ligesom cacaoen (virker detoxende) – til diarré, forstoppelse mm, god til dårlig ånde, bakteriehæmmende, antiinflammatorisk.

Originalt krydderimix er en vegansk, sukkerfri, glutenfri og økologisk superfood-blanding til din high vibe cacao.

Køber du en pose Cacao og Krydderimix får du det til 475kr.


Er du nysgerrig på at lære mere om cacao og dens egenskaber kan jeg anbefale dig at kigge på Camilles Cacao Love.

Bali Pura Auraspray

Der er 7 forskellige Balipura med forskellige egenskaber og fås i to forskellige størrelser i enkeltflasker af 100ml og et sæt af 4 flasker på 30ml.

De forskellige spray er Space Clearing, Pure Love, Protection, Grounding, Birthing, Let Go og 7 Chakra og kort fortalt har de disse egenskaber:
💙Space Clearing renser og letter energien 💙
💚Pure Love åbner for din hjerteenergi💚
💛Protection værner om dig og vender negativ energi💛
❤️Grounding rodfæster dig❤️
💜Birthing støtter dig i nye projekter og livets omvæltning💜
💜Let Go støtter dig i at give slip på det du ikke længere har brug for💜
🧡7 Chakra støtter op og balancerer dine chakra🧡

Flaske med 100ml koster 185kr


Sæt med 4 flasker 30ml koster 355kr
– Indeholder Grounding, Protection, Let Go og Pure Love