Smukt Sind

Helle Tindahl Viborg

Bali Pura Aura Spray

Der er 7 forskellige Balipura Aurasprays med forskellige egenskaber og fås i to forskellige størrelser i enkeltflasker af 100ml og et sæt med 4 flasker på 30ml
💙💚💛❤️💜💜🧡

De forskellige spray er Space Clearing, Pure Love, Protection, Grounding, Birthing, Let Go og 7 Chakra og kort fortalt har de disse egenskaber:
💙Space Clearing renser og letter energien 💙
💚Pure Love åbner for din hjerteenergi💚
💛Protection værner om dig og vender negativ energi💛
❤️Grounding rodfæster dig❤️
💜Birthing støtter dig i nye projekter og livets omvældning💜
💜Let Go støtter dig i at give slip på det du ikke har brug for💜
🧡7 Chakra støtter op og balancerer dine chakra🧡

Spray med 100ml koster 199,- og et sæt med 4 flasker 30ml (Grounding, Protection, Let Go og Pure Love) koster 355,- ❣️

Hjælp til menstruationssmerter

Menstruations gener kan være alt overskyggende hvis du er en af dem der kan mange ubalancer i din cyklus. For at lindre dine smerter under menstruation, kan du bruge disse punkter.
Du massere på dem i 1-3 minutter og kan eventuelt tage lidt massage olie eller creme på fingrene når du masserer på punkterne.

Indenfor zoneterapi har livmoderen en zone på indersiden af hælen. Det kan derfor lindre menstruationssmerter at massere på indersiden af hælen.
Hvis du måler 4 fingre op over ankelknoen på indersiden af dit ben, så kan du massere ved din skinnebens kant ind i punktet. Det hjælper med at balancere dine hormoner.

Der ligger også et punkt tre fingre under navlen. Hvor du trykker ind og masserer i det tryk du føler behageliget.

Det kan være en god ide at supplere med at bevæge dit bækken ved at lave små vip eller virkler med dine hofter. Derved leder du væsken væk fra underlivet.

Oplever du mange ubalancer med din cyklus og gener med din menstruation, som du ikke selv kan afhjælpe, så kan en energibehandling måske være løsningen for dig i stedet.

© 2021 Smukt Sind

Tema af Anders NorenOp ↑