Smukt Sind

Helle Tindahl Viborg

💙 Omsorgsonsdag 💙


Du aktiverer punktet ved at måle fire fingre op over din ankelkno på indvendig side af benet og er et fantastisk punkt – især til kvinder 💗
Masserer kærligt på punktet. Du kan veksle mellem tryk og cirkelbevægelser og gør det gerne på begge ben ✨

Bliv ved i så lang tid som det føles rigtigt for dig 💗

Medianbaner der går forbi underlivet mødes i dette punkt og det er derfor særligt effektivt til gener forbundet med cyklus.
Døjer du med smerter i forbindelse med din menstruation eller ægløsning, kan aktivering af punktet hjælpe på at lette dem. Eller hjælpe ved PMS, overgangsalder og hormonelle problemer. 💙

Det er ikke tilrådeligt at bruge dette punkt, hvis du er gravid, kun hvis du ønsker igangsættelse eller som støtte under fødsel.

Hver onsdag deler jeg akupressur eller zoneterapi zoner med dig. Så du får muligheden for at give dig selv eller én du holder af lidt ekstra omsorg. ♥️

Ro til maven

💙 Omsorgsonsdag 💙

Har maven brug for noget energi enten til at få ro på den eller få den i gang, er der her et skønt punkt som du kan benytte til at aktivere energien i maven.

Du aktiverer punktet ved at måle fire fingre lagt ved siden af hinanden ned under din knæskal og så masserer du kærligt på punktet. Du kan veksle mellem tryk og cirkelbevægelser og gør det gerne på begge ben ✨

Bliv ved i så lang tid som det føles rigtigt for dig 💗

Hver onsdag deler jeg akupressur eller zoneterapi zoner med dig. Så du får muligheden for at give dig selv eller én du holder af lidt ekstra omsorg. ♥️

Chakra Loop Meditation

Det har nu i noget tid været muligt at købe min Chakra Loop meditation, så du derhjemme kan få gode stunder med at få flow i hele din krop.

I Chakra Loop arbejder du med en aktiv vejrtrækning, hvor du kommer til at trække vejret ind og ud af de forskellige chakra ved at loope din vejrtrækning.
På den måde får du fokus på alle dine chakra og åbner op for energien.

Meditationen koster 234kr og købes ved at sende mig din mail, hvorefter du efter betaling modtager et link så du kan downloade den og bruge den så mange gange du har lyst.

Så du føler dig klar til meditationen kommer der en forklaring med i mailen og du kan med fordel se denne video som forklarer hvordan den fungere.

Bali Pura Aura Spray

Der er 7 forskellige Balipura Aurasprays med forskellige egenskaber og fås i to forskellige størrelser i enkeltflasker af 100ml og et sæt med 4 flasker på 30ml
💙💚💛❤️💜💜🧡

De forskellige spray er Space Clearing, Pure Love, Protection, Grounding, Birthing, Let Go og 7 Chakra og kort fortalt har de disse egenskaber:
💙Space Clearing renser og letter energien 💙
💚Pure Love åbner for din hjerteenergi💚
💛Protection værner om dig og vender negativ energi💛
❤️Grounding rodfæster dig❤️
💜Birthing støtter dig i nye projekter og livets omvældning💜
💜Let Go støtter dig i at give slip på det du ikke har brug for💜
🧡7 Chakra støtter op og balancerer dine chakra🧡

Spray med 100ml koster 199,- og et sæt med 4 flasker 30ml (Grounding, Protection, Let Go og Pure Love) koster 355,- ❣️

Hjælp til menstruationssmerter

Menstruations gener kan være alt overskyggende hvis du er en af dem der kan mange ubalancer i din cyklus. For at lindre dine smerter under menstruation, kan du bruge disse punkter.
Du massere på dem i 1-3 minutter og kan eventuelt tage lidt massage olie eller creme på fingrene når du masserer på punkterne.

Indenfor zoneterapi har livmoderen en zone på indersiden af hælen. Det kan derfor lindre menstruationssmerter at massere på indersiden af hælen.
Hvis du måler 4 fingre op over ankelknoen på indersiden af dit ben, så kan du massere ved din skinnebens kant ind i punktet. Det hjælper med at balancere dine hormoner.

Der ligger også et punkt tre fingre under navlen. Hvor du trykker ind og masserer i det tryk du føler behageliget.

Det kan være en god ide at supplere med at bevæge dit bækken ved at lave små vip eller virkler med dine hofter. Derved leder du væsken væk fra underlivet.

Oplever du mange ubalancer med din cyklus og gener med din menstruation, som du ikke selv kan afhjælpe, så kan en energibehandling måske være løsningen for dig i stedet.

© 2024 Smukt Sind

Tema af Anders NorenOp ↑