Jeg hedder Helle, er født i 1986 og opvokset på et nedlagt landbrug udenfor Aars med mine forældre og to ældre brødre.
Jeg bor i dag sammen med min mand og vores tre børn i samme hus som jeg har behandlinger.

Jeg er glad for oplevelser i naturen, for at synge, danse og stille stunder. Jeg prioriterer at have stille stunder, hvor jeg kan drikke ceremoniel cacao for at tune ind i mig selv og lave intuitiv bevægelse med dans og sang.
Når jeg prioriterer mig selv, kan jeg bedre være der for mig selv og min familie.

Erhvervsmæssigt har jeg arbejdet som ung pige i huset, taget en værnepligt i militæret, uddannet mig til pædagog og arbejdet på forskellige institutioner i 7 år inden jeg valgte at følge min drøm om at have min egen business Smukt Sind.

Derudover er jeg frivillig leder i FDF Aars, som jeg har været tilknyttet siden jeg startede i skole.

I forbindelse med at jeg i 2011, 2013 og 2016 fik børn, blev der rykket ved forventninger og overbevisninger. Jeg oplevede hvordan en mere feminin energi fyldte, hvilket jeg havde svært ved at håndtere og antog min væren i tingene som dovenskab og en frustration over mig selv.
Jeg havde svært ved at finde balancen i den feminine energi, fordi jeg det meste af mit liv har været i en mere maskulin energi.
Det gjorde at jeg famlede og havde svært ved at lytte til mig selv og resulterede i 2018 ud i angstanfald og en sygemelding med mild depression.
Jeg fik det hele vendt på hovedet! Jeg som hele mit liv har villet arbejde med børn, kunne ikke længere overskue mit arbejde med at være sammen med børn. Det er hårdt at være syg, især når tingene bliver vendt rundt og igennem de 9 måneder det tog at komme nogenlunde ovenpå til en raskmelding, fik jeg nye tanker om hvad der er vigtigt, at fokusere på, både for mig selv og min familie, samt en glæde ved at arbejde med børn igen.❣️
Det har givet mig mange indsigter til, at jeg i mine behandlinger kan hjælpe andre på vej til at leve efter deres hjerte. Jeg ser en glæde i at have fornøjelsen af at hjælpe børn i mine behandlinger. ♥

Smukt Sind har jeg kaldt min business, fordi det er min grundlæggende overbevisning at uanset hvilken krop vi er givet, så er vores livs essens smuk ❤
️Jeg finder det vigtigt at vi hver især gør det der findes rigtig for os og at vi hjælper hinanden på vej.

Det er vigtigt at der er balance i tingene, både indeni os selv med feminin og maskulin energi, men også med arbejdsliv og familieliv. Derfor nyder jeg at have min egen business, så jeg kan tilrettelægge min arbejdstid efter min familie og egne behov.

Ønsker dig en dejlig dag
Helle

Holistisk Energiterapeut og Mentor ved Katrine Birk